»Naprej Kamnik«: Ureditev kanalizacije, optičnega omrežja in varnih šolskih poti

Objavljeno 5. 11. 2018

Skupaj s podžupanom v začasnem opravljanju funkcije župana in županskim kandidatom stranke Lista Marjana Šarca Igorjem Žavbijem ter kandidatkami in kandidati stranke Lista Marjana Šarca za Občinski svet Občine Kamnik smo v soboto, 3. novembra 2018, nadaljevali srečanje v Krajevni skupnosti Srednja vas in Krajevni skupnosti Pšajnovica.

Županski kandidat stranke Lista Marjana Šarca Igor Žavbi je na srečanju prisluhnil predlogom in željam krajank in krajanov Krajevne skupnosti Srednja vas in Krajevne skupnosti Pšajnovica. Skupaj s kandidati stranke Lista Marjana Šarca za Občinski svet Občine Kamnik se bomo potrudili, da se želje krajank in krajanov uresničijo, se pa zavedamo, da je potrebno nemudoma pristopiti k urejanju varnih šolskih poti in povečanju varnosti v cestnem prometu, k celostni ureditvi cest in nadaljevati z izgradnjo kanalizacije. Prav tako potekajo dogovori o izgradnji optičnega omrežja

Vse kar si želim je to, da 18. novembra odidete na volišča, da opravite svojo državljansko dolžnost. Oddate svoj glas. Seveda pa bom najbolj vesel, če ga boste oddali zame in za mojo občinsko listo. Pojdite volit. Nagovorite k temu tudi mlade, kajti ravno mladi so tisti, ki se volitev ne udeležujejo.

Vabljeni, da se nam tudi vi pridružite na srečanjih po krajevnih skupnostih občine Kamnik in nas spremljate na naši spletni strani ter na Facebook profilu Stranka LMŠ Kamnik.

Namen srečanj je predstavitev in pogovor s podžupanom v začasnem opravljanju funkcije župana Občine Kamnik in županskim kandidatom stranke Lista Marjana Šarca Igorjem Žavbijem ter kandidatkami in kandidati za Občinski svet Občine Kamnik (podrobnejše predstavitve kandidatk in kandidatov si lahko ogledate na spletni povezavi).

Veselimo se srečanja z vami z željo »Naprej Kamnik«.