Stališča in mnenja

Objavljeno 15. 11. 2018

Kot svetnica se bom zavzemala za turistično prepoznavnost Kamnika. Tukaj v Kamniku lahko ljudem ponudimo toliko različnih aktivnosti za vsak okus. Aktivni ljudje lahko preživijo dan na Veliki planini, kolesarijo ali se sprehajajo ob reki Kamniški Bistrici. Arboretum je zanimiv družinam, vsem, ki jih zanimajo razstave rož in čudoviti tematski parki. Če se želimo spočiti ali skopati in si nabrati novih moči so Terme Snovik pravi odgovor.

Turistična ponudba je zanimiva v vseh letnih časih in se odlično dopolnjuje tudi z dogodki v samem mestu Kamnik. Skozi vse leto potekajo različni festivali, ki vsako leto privabijo več ljudi in verjamem, da jih lahko se več. Ljudje namreč prepoznajo trud in kakovost teh dogodkov in se radi vračajo. Tukaj vidim se ogromno priložnosti in potenciala, da to ponudbo razširimo in ponesemo glas o Kamniku v Evropo.

Priložnost vidim v tem, da ljudem damo vedeti koliko stvari lahko ponudimo na tako malem območju. Kamnik se lahko s svojo turistično ponudbo in potencialom postavi ob bok tudi drugim priznanim turističnim mestom in destinacijam.

Lara Jemec

Kandidatka za OS v VE3