»Naprej Kamnik«: V občini Kamnik je cest preko 400 kilometrov, ampak to ni opravičilo

Objavljeno 13. 11. 2018

V torek, 6. novembra 2018, je stranka Lista Marjana Šarca organizirala srečanje s krajankami in krajani v Krajevni skupnosti Tunjice. Namen srečanja je bilo predstavitev in pogovor s podžupanom v začasnem opravljanju funkcije župana Občine Kamnik in županskim kandidatom stranke Lista Marjana Šarca Igorjem Žavbijem ter kandidati za Občinski svet Občine Kamnik (podrobnejše predstavitve kandidatk in kandidatov si lahko ogledate na spletni povezavi).

Krajanke in krajani Krajevne skupnosti Tunjice so lahko podali konkretna vprašanja, tako podžupanu v začasnem opravljanju funkcije župana oziroma županskemu kandidatu Igorju Žavbiju kot tudi kandidatkam in kandidatom za Občinski svet Občine Kamnik. Ob tej priložnosti jih je najbolj zanimalo o rekonstrukciji oziroma asfaltiranju ceste Tunjice – Zadnji vrh.

Županski kandidat stranke Lista Marjana Šarca Igor Žavbi si je skupaj s kandidati stranke LMŠ za Občinski svet ter krajani KS Tunjice, cesto Tunjice – Zadnji vrh ogledal ter ob tem povedal, da so bila v letošnjem letu sredstva v proračunu Občine Kamnik namenjena za tovrstno investicijo, vendar so bila naknadno porabljena za zimsko službo. Skupaj s kandidatkami in kandidati za Občinski svet se bo še naprej zavzemal, da se cesta uredi prioritetno, saj kot je razvidno iz slik, je cesta makadamska in se ob prvem večjem nalivu dežja ponovno spremeni v stanje, ko občankam in občanom povzroča težave.

Vabljeni, da se nam tudi vi pridružite na srečanjih po krajevnih skupnostih občine Kamnik in nas spremljate na naši spletni strani ter na Facebook profilu.

Veselimo se srečanja z vami z željo »Naprej Kamnik«.