»Naprej Kamnik«: Srečanje s krajani in krajankami Krajevne skupnosti Nevlje

Objavljeno 6. 11. 2018

Včeraj, 5. novembra 2018, je stranka Lista Marjana Šarca organizirala srečanje s krajankami in krajani v Krajevni skupnosti Nevlje. Namen srečanja je bilo predstavitev in pogovor s podžupanom v začasnem opravljanju funkcije župana Občine Kamnik in županskim kandidatom stranke Lista Marjana Šarca Igorjem Žavbijem ter kandidati za Občinski svet Občine Kamnik (podrobnejše predstavitve kandidatk in kandidatov si lahko ogledate na spletni povezavi ).

Krajevne skupnosti so pomemben člen lokalnega življenja, opozarjajo na to, kaj je potrebno storiti, opozarjajo na napake in predlagajo izboljšave.

Na srečanju je krajanke in krajane najbolj zanimala tematika rekonstrukcije cest v KS Nevlje,  pogovor je tekel tudi o ureditvi varnih šolskih poti ter ne nazadnje tudi o  izgradnji nove mrliške vežice, saj je sedanja dotrajana in nefunkcionalna.

Županski kandidat stranke Lista Marjana Šarca Igor Žavbi je poudaril, da smo v zadnjih letih naredili veliko, s trdim delom in zagnanostjo. Zato si bomo skupaj z ekipo, ki mi stoji ob strani zavzemali za celovito urejanje cest v občini Kamnik, za ureditev varnih šolskih poti in realizacijo izgradnje nove mrliške vežice, ki je za kraj še kako pomembna. Ne bomo obljubljali, da bomo svoj program uresničili v enem ali dveh letih, ampak se bomo zavzemali, da se te stvari izpeljejo.

Vabljeni, da se nam tudi vi pridružite na srečanjih po krajevnih skupnostih občine Kamnik in nas spremljate na naši spletni strani ter na Facebook profilu Stranka LMŠ Kamnik.

Naslednje srečanje bo v danes, 6. novembra 2018 ob 18. uri pri Slanovcu v Tunjicah. Veselimo se srečanja z vami z željo »Naprej Kamnik«.