»Naprej Kamnik«: Varne šolske poti in varnost v cestnem prometu

Objavljeno 25. 10. 2018

Skupaj s podžupanom v začasnem opravljanju funkcije župana in županskim kandidatom stranke Lista Marjana Šarca Igorjem Žavbijem ter kandidatkami in kandidati stranke Lista Marjana Šarca za Občinski svet Občine Kamnik smo danes, 25. oktobra 2018, nadaljevali srečanje v Krajevni skupnosti Špitalič in Krajevni skupnosti Motnik. Županski kandidat stranke Lista Marjana Šarca Igor Žavbi je na srečanju prisluhnil predlogom in željam krajank in krajanov Krajevne skupnosti Špitalič in Krajevne skupnosti Motnik. Skupaj s kandidati stranke Lista Marjana Šarca za Občinski svet Občine Kamnik se bomo potrudili, da se želje krajank in krajanov uresničijo, se pa zavedamo, da je potrebno nemudoma pristopiti k urejanju varnih šolskih poti in povečanju varnosti v cestnem prometu.

Vabljeni, da se nam tudi vi pridružite na srečanjih po krajevnih skupnostih občine Kamnik in nas spremljate na naši spletni strani ter na Facebook profilu Stranka LMŠ Kamnik.

Naslednje srečanje bo v ponedeljek, 29. oktobra 2018, in sicer ob 17. uri pri Domu Krajevne skupnostni Volčji Potok. Namen srečanj je predstavitev in pogovor s podžupanom v začasnem opravljanju funkcije župana Občine Kamnik in županskim kandidatom stranke Lista Marjana Šarca Igorjem Žavbijem ter kandidatkami in kandidati za Občinski svet Občine Kamnik (podrobnejše predstavitve kandidatk in kandidatov si lahko ogledate tukaj).

Veselimo se srečanja z vami z željo »Naprej Kamnik«.